Black Friday 2024 Nederland. Alles wat jij moet weten!

Black Friday 2024

Wanneer is Black Friday 2024?

Black Friday 2024 valt dit jaar op vrijdag 29 november. Dit is de dag na Thanksgiving, die traditioneel de start van het feestseizoen inluidt. De actieperiode van Black Friday begint vaak al een week eerder, met aanbiedingen die doorlopen tot en met Cyber Monday op 2 december. Deze periode is een uitstekende gelegenheid om te profiteren van grote kortingen op allerlei producten, zowel online als in fysieke winkels. De specifieke datum van Black Friday wordt bepaald door de vierde donderdag van november, waarop Thanksgiving in de Verenigde Staten wordt gevierd. De vrijdag erna is dus altijd Black Friday.

Cyber Monday, die aansluit op Black Friday, richt zich vooral op online deals. Dit maakt het een perfecte kans om vanuit het comfort van je eigen huis te profiteren van de beste aanbiedingen, vooral op elektronica, mode en accessoires.

Hoe is Black Friday ontstaan?

Black Friday heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten en gaat terug tot het midden van de 20e eeuw. De term "Black Friday" werd voor het eerst gebruikt in de jaren 1960 in Philadelphia, waar het de chaos beschreef die ontstond door de grote drukte in de stad na Thanksgiving. In de jaren die volgden, nam de populariteit van deze dag toe, vooral omdat winkels begonnen met het aanbieden van forse kortingen om het kerstseizoen in te luiden.

In de loop der jaren is Black Friday uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Winkeliers over de hele wereld omarmen deze dag nu als een kans om klanten aan te trekken met onweerstaanbare aanbiedingen. Wat begon als een Amerikaanse traditie, is nu een vast onderdeel van de winkelkalender geworden, met miljoenen mensen die op zoek gaan naar de beste deals van het jaar.

Beste Black Friday 2024 deals

Op zoek naar de beste deals tijdens Black Friday 2024? Dit is hét moment om je slag te slaan! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffer voor je volgende avontuur of een stijlvolle tas om je outfit compleet te maken, Black Friday biedt de perfecte gelegenheid om te investeren in kwaliteit en stijl.

Bij MŌSZ hebben we zorgvuldig een selectie gemaakt van onze beste producten en deze tegen scherpe prijzen aangeboden. Bezoek onze actiepagina's om de beste deals te ontdekken:

Mis deze kans niet om jezelf of een dierbare te trakteren op een duurzaam en stijlvol accessoire dat ontworpen is om lang mee te gaan. Bereid je voor op een Black Friday vol elegante en praktische keuzes bij MŌSZ!